Soulsister

vrijdag 5 augustus – 21.30u

Chemie en magie, Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Muziekbroeders van toen ze in 1986 nog half voor de grap
The Soul Sisters heten, leveranciers van magische songs, van het debuut “You get to me” via mijlpalen als “Like a mountain” en de wereldhit
“The way to your heart” naar het rijpere werk

Continue reading

Guy Swinnen band

vrijdag 5 augustus – 20.00u
In 2022 staat Guy Swinnen weer op de planken met zijn eigen live band. Sinds de jaren ‘70 is hij uitgegroeid tot een Belgische rocklegende, die garant staat voor unieke liveshows.

Continue reading

Heartland Drive

vrijdag 5 augustus – 18.30u

“Heartland Drive” neemt je mee op een muzikale trip met hits en ruwe diamanten van de jaren 60’s tot nu allemaal gespeeld in de stijl van Amerikaanse iconen als o.a. Bruce Springsteen, Eagles, John Hiatt, Jason Isbell, Tom Petty, Billy Joel, Lukas Nelson…en sinds dit jaar ook eigen werk!

Continue reading

#LikeMe

zaterdag 6 juni – 14.00u
#LikeMe is een vernieuwende musicalreeks met liedjes die nazinderen, ontroeren, verbazen en entertainen.

Continue reading

Bart Peeters

zaterdag 6 augustus – 21.30u
Wie Bart Peeters al een keer aan het werk zag, weet dat het avonden zijn die je nooit meer vergeet. Met zijn concerten verovert hij steevast een warme plek in het hart van zijn publiek.

Continue reading

Cluricauns

zaterdag 6 augustus – 20.00u
Cluricauns zijn nog niet uitgespeeld. Wil je je voorbereiden, luister dan via Spotify e.d. naar nummers als bijv. “Dingle Bay”, “Live your life” of “Rushin’ by”, die zullen je zeker overtuigen om erbij te zijn.
25 jaar bestaan ze in 2022!!!

Continue reading

Clouseau

zondag 7 augustus – 21.30u
Wie dacht dat Koen en Kris na meer dan 37 jaar Clouseau wat gas zouden terugnemen, komt bedrogen uit: met ‘Jonge Wolven’ levert Clouseau zijn veertiende (!) Nederlandstalige studioalbum af.

Continue reading

Rex Rebel

zondag 7 augustus – 20.00u
Rex Rebel is de nieuwe spraakmakende, trendy en onbevangen revelatie in de Belgische elektronische music scene, gevormd door Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim Van der Westen.

Continue reading