Skip to content

Heartland Drive

“Heartland Drive” neemt je mee op een muzikale trip met hits en ruwe diamanten van de jaren 60’s tot nu allemaal gespeeld in de stijl van Amerikaanse iconen als o.a. Bruce Springsteen, Eagles, John Hiatt, Jason Isbell, Tom Petty, Billy Joel, Lukas Nelson…en sinds dit jaar ook eigen werk!

De makers van het populaire één programma “Down The Road” vroegen muzikant en producer Steven Vergauwen om een nieuwe song te schrijven die 100% past bij het programma. En met hun eerste single “ Great Wide Open” dat is nog gelukt ook : 100% avontuur, 100% feelgood!

Heartland Drive bestaat uit sessiemuzikanten van de bovenste plank waaronder Eric Bosteels, Pedro Gordts ,Tim Toegaert, Carlo Van Belleghem & Steven Vergauwen. Allemaal hebben ze een voorliefde voor americana en indie-rock. Na vele jaren te begeleiden bij artiesten zoals Hooverphonic, Geike, Gorki, Shtevil, Zornik, Laura Tesoro, Phil Bee’s Freedom en vele anderen zijn ze klaar om zich volledig te geven in dit passieproject! Volledig op eigen kracht of met een special guest erbij, de rit blijft even authentiek.

Let’s hit the road!