Skip to content

Cluricauns

Een paar jaar lang twijfelde frontman Patrick Ceursters om Cluricauns herop te starten, maar na herhaaldelijke vragen van fans en organisatoren wanneer “Cluricauns” nog eens zouden spelen, besliste hij 3 jaar geleden om te herbeginnen.  Hun verhaal was nog niet afgewerkt.  Hun lied nog niet uitgespeeld. Een zware rugblessure besliste daar anders over…2 jaar out. 

Nu, volledig hersteld, is het zover.  De opzwepende folkrockers kruipen terug met veel goesting op het podium.  Deze zevenkoppige bende met hun vrolijk klinkende folkrocksongs krijgt elke zaal of festivalweide in beweging .  Dat hebben ze in het verleden meermaals bewezen met doortochten langs Dranouter folk, Na fir bolg, Turnhoutse Vrijdagen, Skagen festival (Denemarken), enz….  en dat hebben ze op 8 oktober  2021 nog laten zien in zaal Futur in Turnhout en daarna was het weer …. Corona.           

Laat je meeslepen door accordeon,  tin whistles, saxofoon en een opzwepende ritmesectie.

Cluricauns zijn nog niet uitgespeeld.  Wil je je voorbereiden, luister dan via Spotify e.d. naar nummers als bijv. “Dingle Bay”, “Live your life” of “Rushin’ by”, die zullen je zeker overtuigen om erbij te zijn.

25 jaar bestaan ze in 2022!!!